Friday, March 12, 2010

SMKBTHO2 Top Achievers :)

by Afiq Asri

RANKINGS ARE NOT OFFICIAL
ranked by GPP, followed by total A+ in case of tie
*please notify me if I get your results wrong. faham-faham jelaa bukannya sempat nk amik note result korang masa results day, nih semua main ikut yg ingat je ;p


01. Mohd Afiq Mohd Asri 14A
GPP 0.2857 | 11A+ 2A 1A-

02. Karthini Devi a/p Rajan 12A
GPP 0.5000 | 7A+ 4A 1A-

03. Mohd Fahmi Maslan 12A
GPP 0.5000 | 7A+ 4A 1A-

04. Muhammed Whisz Quurnein Roslan 10A*
GPP 0.5000 | 5A+ 5A

05. Farah Wahida Mohd Fauzi 11A 1B
GPP 0.5833 | 7A+ 2A 2A- 1B+

06. Siti Sarah Dzulkifli 9A 1B
GPP 0.6000 | 6A+ 3A 1B+

07. Muhammad Badrul Hisyam Mohamad Jamil 9A 1B
GPP 0.8000 | 5A+ 3A 1A- 1B+

08. Nur Sabrina Johari 9A 2B
GPP 0.8182 | 6A+ 3A 2B+

09. Dini Dayana Mustaffa Kamal 10A 1B
GPP 0.9091 | 5A+ 3A 2A- 1B+

10. Aiza Asyikin Jamil 10A 1B
GPP 0.9091 | 5A+ 3A 2A- 1B+

11. Hanis Nabihah Hizamul-Din 10A 1B
GPP 1.0000 | 5A+ 3A 2A- 1B

12. Fazlin Nazirah Ahamad Rusly 9A 1B
GPP 1.0000 | 4A+ 3A 2A- 1B+

13. Nurul Nadiah Harith 9A 1B
GPP 1.1000 | 4A+ 2A 3A- 1B+

14. Nur Syafeeka Tajuddin 8A 2B
GPP 1.1000 | 4A+ 3A 1A- 2B+




akhir kata, MAJULAH SMKBTHO UNTUK NEGARA :DDDDD

9 comments:

  1. kenapa ada A+, A dengan A-??

    hmmm, A+ tue apa?

    A tue plak apa?

    A- tue apa plak?

    sistem spm dah tukar ker?????????

    hmmm, kalo macam tue kalo sistem dulu B4 sekrang A ker??

    wahhhh... kenapa pak lah tak buat sistem ni masa akak spm dulu ek???

    ReplyDelete
  2. akak,

    A+ dgn A sekarang sama taraf dengan 1A dulu, cuma dia bahagikan kepada tahap tinggi dengan tahap rendah sikit.
    A- sekarang sama taraf dgn 2A dulu,
    B+ sekarang sama taraf dgn 3B dulu,
    B sekarang sama taraf dgn 4B dulu,
    dan begitulah seterusnya.

    sebab apa pak lah tk buat mcm tuh, saya pun tak tahu. haha.

    harap persoalan akak dah terjawab :)

    ReplyDelete
  3. asal letak aku atas2? aku ade 2b maaa..

    ReplyDelete
  4. sebab kaw 6A+, respek lebih nih :)

    anyway, kalau view page nih guna mozilla firefox, dia punya kaler bercampur-campur. tk faham. guna internet explorer oke pulak.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada yang cemerlang dalam SPM.Semoga berjaya pada masa hadapan.

    ReplyDelete
  6. hehe..
    bangga nye..
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. hello en afiq.. may i know what gpp stands for n how do u count it?
    ngape x kire cgpa jeh?

    ReplyDelete
  8. gpp stands for gred purata pelajar. aku kira guna gpp sebab lagi senang daripada kira cgpa.

    ReplyDelete
  9. en afiq, satu lg soalan ya.. kenapa gpp saya jauh sangat beza dengan gpp en afiq?

    ReplyDelete